torstai 20. syyskuuta 2007

Kaivataan kokeneempien bloggaajien neuvoja!

Miten bloginapit saa tuonne oikeaan reunaan omaan laatikkoonsa? Jos sinne yrittää lisätä valmista sivuelementtiä, kuva-elementissä ei pysty linkittämään kuvaa ja tekstielementtiin ei taas saa lisättyä kuvaa. Vai onko tämä joku html-koodi-juttu? Olen kokeillut joitakin juttuja, ne ei toimi. Googlaamalla löytyy neuvoja vaan vuodatuksen blogeihin.

Pikkusukat ja varrettomat




Tällaiset valmistuivat viikonlopun aikana, seiskaveikasta molemmat.

perjantai 14. syyskuuta 2007

...ja vihreät sukat


Nämäkin tein seiskaveikasta. Raitalangat on pätkitty seiskaveikan jättiraitalangasta, jossa oli mielestäni kivat sävyt. Tuon kuvion olen ottanut joskus käsityövihkooni talteen jostain vastaantulleesta kirjasta ja olen sitä hieman muokkaillut.

Siniset sukat

Tällaiset sukat valmistuivat seiskaveikasta jo jokin aika sitten, mutta kuvaa en ole saanut tänne vielä tätä ennen ladattua. Tässä ne nyt kuitenkin ovat ja lähtevät lahjaksi.

torstai 13. syyskuuta 2007

Päättelyä luvassa

Juu, eilen illalla sain valmiiksi vihreät kuvioneulesukat, joissa on paljon pääteltävää. Tänään siis luvassa päättelyä ja toivottavasti jopa kuva sukista, sillä sain vihdoin eilen postissa tilaamani kameran :) Nyt vain pitää vielä opetella käyttämään sitä! Se on kyllä niin paljon parempi kuin edeltäjänsä, ettei siitä malta pitää näppejään erossa. Eilen tuli kuvattua kissoja ja koiria edestä ja takaa.

tiistai 11. syyskuuta 2007

Kiitos Puputar!

Kiitos Puputtaren (miten tää oikeen mahtaa suomen kielellä taipua oikeesti?) ystävällisten neuvojen, sain blogiringin tunnuksen omalle paikalleen. Olin ajatellut asian vähän mutkan kautta ja sen asettaminen olikin helpompaa kuin mitä kuvittelin. Itse yritin säätää html-tekstiä sinne html-koodin joukkoon!

torstai 6. syyskuuta 2007

Sukkia puikoilla...

Juu, sukkia on puikoilla tulossa. Tällä hetkellä työn alla ovat yhdet siniset sukat, toinen on valmis ja toinen on kantalapun kohdilla menossa. Ostin limenvihreää seiskaveikkaa ja suunnitteilla on jonkinlaiset sukat siitä ja ihanan sävyisestä jättiraitalangasta, jonka ajattelin pilkkoa kuviolangoiksi.