perjantai 17. syyskuuta 2010

Kaapon haalari


Villahaalari on edistynyt mukavasti. Koulutuspäiville en viitsinyt mukaan ottaa, kun se on jo niin suurikokoisessa vaiheessa :) Toinen hiha puuttuu ja ensimmäisestäkin hihasta vähäsen. Neuloin sen sijaan koulutusluentojen aikana lapaset sekä pienen lastenlapasen. Niistä ehkä kuvia myöhemmin.

perjantai 10. syyskuuta 2010

Lisää lankaa


Kipaisin äsken koirien kanssa Citymarkettiin hakemaan pari kerää raidallista seiskaveikkaa, josta syntyy pikapikaa (toivottavasti ainakin pakkasiin mennessä) rakkaalle siskonpojalle villahaalari, kun vanha on käynyt pieneksi. Ohje oli viimeisimmässä Novitassa, joka ihme kyllä ei kolahtanut ajallaan postilaatikkooni. Otin jo yhteyttä asiakaspalveluun ja tänään lehti odotti minua kotona :) Nyt sormet syyhyää jo neulomaan uutta projektia. Huomenna onkin sopivasti koulutuspäivä, semmoisissahan tunnetusti ei oo parempaa tekemistä kuin neulominen :D

keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Tunnustus




Veera laittoi minulle tällaisen hienon tunnustuksen. Se on minulle ihan ihka ensimmäinen laatuaan, enkä ole edes nyt ihan varma onko se oikein tähän "asennettu".

Tunnustuksen mukana tuli seuraavat ohjeet:

1.Pass this award to five bloggers who you love and inspire you

2. List 3 things you love

3.Show a picture you love and explain why

1. Ensimmäistä täytynee miettiä hyvä tovi, koska en varsinaisesti seuraa blogeja vaan hyppelen yhdestä toiseen enemmän tai vähemmän epäsäännöllisesti. Ainoat blogit joita kurkkaan melko usein ovat Askartelun jäljillä, W-tyyli sekä Neljä tassua ja kaksi jalkaa. Usein käyn myös ihailemassa Vilman tekeleitä blogissa Sisäinen villapaita. Ihanat kuvat puhuvat puolestaan raikkaassa blogissa White Country. Siinä siis viisi blogia. Paljon muitakin voisi kyllä tässä luetella.

2. Kolme rakastamaani asiaa...hmm

m.

"Rakastaa ja olla rakastettu! Suurempaa onnea ei koko avarassa maailmassa voinut olla. Luottaa, kunnioittaa, ihailla, rakastaa; antaa kaikki sielunsa tunteet, enemmän se oli kuin onnea, se oli autuutta! " ~Minna Canth~

Rakastan ihanaa perhettäni. Erityisen iloinen olen tuoreimmasta perheenjäsenestä siskonpojastani Kaaposta, joka on todellinen hurmuri.

Rakastan eläinystäviäni Lillaa, Unnaa, Islaa ja Taikaa. Nämä ystävät ovat aina uskollisia ja ymmärtäväisiä. Meinasin laittaa myös luotettavia, mutta Isla ja Lilla eivät täytä kriteereitä kaikilta osin :D

Rakastan luontoa ja vuodenaikojen vaihtelua luonnossa. Syksy ja kevät ovat parhaat vuodenajat. Rakastan ihanaa kirpeää syysilmaa ja syysaamujen tuoksua. Mullan tuoksu on keväällä parasta, samoin pimeän väistyminen ja auringon ensimmäiset säteet pitkän talven jälkeen.

3. Rakastan tätä kuvaa, koska siinä on monia asioita, joita rakastan. Syksy, Taksu, ihana paikka luonnossa...



sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Syysaskartelua...


Eilen nappasin kauppareissulla Tiimarista ohutta metallilankaa ja kirkkaita välihelmiä sekä puusta pari terttu pihlajanmarjoja ja pujottelin niistä sitten illan mitään helminauhoja koristeeksi. Marjat kuivuvat ja kutistuvat ajan mitään, mutta sitten niistä saa kivasti koristusta vaikka kranssiin. Nyt ne painavat vielä liikaa siihen tarkoitukseen.