lauantai 9. kesäkuuta 2012

Lomapuuhastelua


Kun ei tee käsitöitä, voi aina surffata muiden blogeissa ja katsoa mitä muut ovat tehneet. Affen blogista löytyivät aivan ihanat päällyset terassin tuoleille. Tällaiset haluan! Täytyy ensin keksiä jostain matonkuteita. Ja vieläpä iloisen värisiä. Takapihalla on sopivasti odottamassa kaksi rumaa mutta muuten käyttökelpoista istuintyynyä.

Kaaos






Rupesin sitten etsimään sitä yhtä tiettyä kerää Drops Alpacaa. Tiesin, että se on jossain. Ja voi ei - minun oli pakko kohdata se tosiasia, että en t o d e l l a k a a n voi ostaa yhtään kerää lankaa ennen kuin teen näistä vanhoista jotain! Eikä tässä edes ole kaikki. Parvekkeella on puulaatikko, jossa on vielä useita keriä. Ja varastossa yksi pussi lankaa mummolan vintiltä.

Mutta eihän lankoja voi olla liikaa? Eihän?

Tämä rakas harrastus on kyllä valitettavan tilaavievä. Täytyy kehitellä tätä varastointiasiaa eteenpäin... Kaikenlaisia päättelemättömiä tekeleitäkin löytyi. Jospa vaikka aloittaisi niistä. Vaikka etsin sitä yhtä kerää kyllä aloittaakseni uuden vauvan neuletakin

lauantai 2. kesäkuuta 2012

Koukussa


Tyynynpäälliset valmistuivat jo taannoin, mutta kuva unohtui laittaa. Keskellä olevat raitatyynyt ovat tämän kevään tuotosta. Kun on monta koiraa salaa sohvalla makoilemassa, ei kannata pitää muita kuin pestävissä olevia tyynynpäällisiä, joten olen oikein onnellinen näistä uusista vetoketjullisista tyynynpäällisistä.






Ostin jo kauan sitten Tampereen kädentaitomessuilta tunisialaisen virkkuukoukun. Olen vaan ollut laiska opettelemaan miten se toimii, mutta nyt viimein ystäväni näytti miten se toimii ja sehän on helppoa!Pinnasta tulkee aika hauskan näköinen. Näistä tulee kintaat. Lankana on seiskaveikka ja koukku on numeroa 5.