perjantai 31. elokuuta 2007

APUA! Finnish knit blogs-laatikko kateissa

Kääks! Kadotin mystisesti sivultani sinne suurella vaivalla laittamani html-koodi-pätkän ja sitä myöten myös tietenkin sen Finnish Knit Blogs-laatikon. Nyt kone herjaa minulle vaan että " Malliasi ei voitu jäsentää, koska se ei ole oikein muotoiltu. Varmista, että kaikki XML-elementit on suljettu oikein.
XML-virheilmoitus: Open quote is expected for attribute "{1}" associated with an element type "border"." Osaako joku neuvoa mitä teen väärin? Olen yrittänyt kokeilla sitä erilaisiin koloihin onnistumatta. Höh. Hankalaa tämä tämmöinen.

3 kommenttia:

Teija kirjoitti...

En osaa auttaa ongelmassa kun mulla on Vuodatuksen blogi...Tulin katselemaan uusia Knit Blogseja, tulin siis tännekin ja ooh, mikä ihana koira kuvassa! Tervetuloa Blogistaniaan!

Hanna kirjoitti...

Juu, se on lapinkoirani pikkuisena...tai sitte se on joku sen sisaruksista. Ne oli niin samannäköisiä pienenä.

Puputar kirjoitti...

Tuolla olis yks mistä voit kattoa neuvoa. Finnish Knit Blogs rinkiin liittyessäsi olet varmaankin saanut käyttäjätunnuksen ja salasanan RingSurfin sivuille, josta voit käydä uudelleen noutamassa tuon kateissa olevan tunnuksen. Ja noilla em. sivuilla ohje miten saat koko koodin varmasti talteen.

Laita kommenttia blogiini jos ei onnistu - tai muutenkin =). Onnea!