tiistai 9. lokakuuta 2007

Uudet puikot

Tökkäsin jalkani pari viikkoa sitten lattialla lankakerästä sojottavaan bambupuikkoon sillä seurauksella että jalkapohjaan tuli reikä ja bambupuikko meni säleiksi. Niinpä ostin eilen sisustus Pikkulinnasta uudet puikot. Valinnanvaraa ei haluamassani kokoluokassa ollut ja nyt minulla on ihka ekat Addin puikot, joita jotkut niin kehuvat. Nyt saankin sitten testata ovatko ne jotenkin ihmeellisemmät ja toimivammat kuin ne entiset Prymin bambupuikot. Bambupuikoista en kyllä enää tingi. Ostin ensimmäiset kerran vuosia sitten kun psykan luennolla jotkut edessäolevat höpöttelijät häiriintyivät puikkojeni (omasta mielestäni mitättömästä) kilinästä ja huomauttivat minulle asiasta. Seuraavalla luennolla istuin paikallani jälleen kera sukkapuikkojen mutta nyt ne enää ontosti ja pienesti kalisivat eikä ole tullut sen koommin sanomista. Ja voin toki myöntää että ei ole niin noloa pudottaa isossa salissa lattialle vahingossa bambupuikkoa kuin tavallista metallipuikkoa.

2 kommenttia:

Minnailua kirjoitti...

Voi sentään, klassinen sukkapuikko-onnettomuus on tapahtunut jälleen! Kivat sivut sulla, enpä olekaan tiennyt, että olet noin taitava käsityöihminen! Tulipa tuosta Taika-kuvasta hieno, onnistuiko tikkakuva? :)

Puputar kirjoitti...

Auts! Voi jalkaparkaa kun sai bambusta! Kerrohan sitten kokemuksesi Addeista - kuulun niihin varmaankin harvoihin kenellä Addeja ei vielä ole =)