tiistai 5. elokuuta 2008

Kuvia viimeinkin

Nyt on lomailtu ja blogi on ollut aika lailla unohduksissa. Mutta selailin lehtiä ja huomasin, että neuleet näyttävät olevan muotia tänä syksynä. Saisikohan sitä tehtyä vihdoin jotain isompaa kuin sukat itselleen. Aika näyttää. Uusimmassa Ulla-lehdessä tosin oli aivan ihania sukkaohjeita, jotka vähän jäivät kutkuttamaan...
Tässä nyt kuitenkin kuvia taannoin valmistuneista töistä. Eli kummitytölle neulottu villatakki. Löysin siihen mielestäni aika kivasti sopivat napit :)



Sitten tein hetken mielijohteesta Drops Alpacasta Ullasta löytyneen ohjeen mukaan kummitytölle myös Helmi-myssyn. Näyttää paljon mukavammalta lapsen päässä, mutta en älynnyt ikuistaa sellaista kuvaa, enkä kyllä ehkä olisi saanut sille nettiin julkaisulupaakaan.



Ja sitten tein kaksi boleroa, tässä viimeisin niistä. Emppu sai boleron Drops Alpaca-langasta. Hihansuut jäivät hieman liian lyhyiksi, mutta nelivuotias neito ei malttanut jättää boleroa enää korjailtavakseni vaan halusi sen saman tien matkaansa, joten ottanen sen mukaani jollain kyläreissulla sitten :)


1 kommentti:

Veera kirjoitti...

Hei!!
Löysin facebookin kautta sun blogin.
Ihania juttuja... harmittaa niin kun en osaa ite neuloa.
Tsekkaa mun blogi jos kiinnostaa :D
http://w-tyyli.blogspot.com/