tiistai 1. maaliskuuta 2011

Voihan räkä!


Eipä tässä nyt hiihtolomalla sitten muuta voikaan, kun levätä ja kilistellä puikkoja (tai kalisuttaa ehkä pikemminkin, kun on bambuiset kyseessä ;) Kävin terveyskeskuksessa aamulla, kun tuntui että mulla on silmätulehdus, mutta lääkäripä kertoikin, että virusinfektio se on, kun on kauhea flunssakin, joten nytpä en sitten pääse minnekään tekemään lomallani mitään, mistä olin haaveillut, kuten kirpparikierros, shoppailua ja kyläilyä - plääh! Eli ei auta kun syödä antibiootteja, laittaa silmätippoja silmiin ja ottaa nenäsumutetta nuhaan.
Aloitin eilen illalla Dropsin sivuilta löytyneellä ohjeella tekemään sukkia Drops Delightista ja Nallesta. Lankayhdistelmä ei ole mikään paras mahdollinen koska hienoinen paksuusero löytyy, mutta musta Fabel oli Poppelista loppu silloin kun lankaa tähän tarkoitukseen ostin, joten oli pakko tyytyä siihen mitä löytyi.
Kummityttö sai vieraillessaan viime viikolla mukaansa lapaset seiskaveikasta ja samasta langasta syntyvät nyt sitten hänelle villasukat.
Pieniä muitakin puhdetöitä sairastelun lomassa olisi tehtävänä, koska pussissa on sudarityttöjen huiveja, jotka kaipaavat reunaansa Muuratpartion huivimerkkiä ja oranssia kanttinauhaa.

Ei kommentteja: