keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Mitäs sitten tekis?

Aikani kuluksi olen selaillut sivuja ja löytänyt vaikka mitä pientä ja suurta kivaa.
Uusimmassa Ullassa oli kivat Kontio-sukat, jotka sopisivat vaikka iskälle lahjaksi. Syysraitoja-huivi näytti myös kivalta ihan itselle. Ja olipa siellä vielä kivat Lumikko-palmikkolapasetkin.
Muita ihania-blogin Tiina oli kehitellyt ihanan pipon. Ja siellä messuilla oli taas esillä Titityyn osastolla se Veera Välimäen Still light-tunika, jonka haluaisin ehdottomasti itselleni. Mietin tässä enää vaan, että kuka ihme sen sais mulle valmiiksi ettei tarttis itse tehdä... :D Ja sitten ois vielä kiva tilata velour-kangasta ja ommella itselle Mekkotehdas-blogin Katariina. Vain ompelutaito uupuu!

1 kommentti:

Katja Vilhunen kirjoitti...

Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.